Over Nagelstudio Tilburg

De nagelstudio is gevestigd op de rand van het centrum van Tilburg.

Ik krijg veel complimenten van mijn klanten dat hun nagels soms wel tot 8 weken goed blijven zitten, maar ook netjes en mooi aangebracht zijn! Regelmatig ga ik opzoek naar nieuwe producten zodat ik mee kan doen met de laatste ontwikkelingen. Ik gebruik dan ook voornamelijk hoogwaardige producten. Momenteel gebruik ik veel producten van “Magnetic”,  “CND”, “PNS” “The One”.

Omdat mijn studio onderdeel is van onze woning maak ik gebruik van een “Purex” nageltafel. Deze tafel maakt gebruik van speciale afzuig en filters zodat het stof en geur tot een minimum beperkt blijft. Dit komt niet alleen mijn gezondheid ten goede maar ook die van mijn klanten. Zie het filmpje.


Mijn salon is niet gebonden aan vaste opening tijden, ik werk uitsluitend op afspraak en ben daarin erg flexibel, ook in de avond uren en het weekeind werk ik regelmatig.

Om uw voeten te verwennen beschikt de nagelsalon over een spa-stoel incl. diverse massage standen. Voor de prijzen zie de phttps://www.nagelstudiotilburg.nl/prijslijst/rijslijst.

Er is gratis parkeer ruimte en buslijn 8 (Het Laar) stopt voor de deur. Voor informatie over permanente make-up zie one andere website www.permanentemake-uptilburg.nl

Graag nodig ik u uit om een afspraak te maken in mijn salon per telefoon/sms 0644927123, WhatsApp of via mijn Facebook pagina.


Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑