Over Nagelstudio Tilburg

De nagelstudio is gevestigd op de rand van het centrum van Tilburg.

Wat zeggen klanten over Nagelstudio Tilburg

Ik krijg veel complimenten van mijn klanten. Bijvoorbeeld omdat de nagels goed blijven zitten. Daarnaast krijg ik veel complimenten dat ik de nagels niet te dik maak.

Een goede balans van de dikte van de acrylnagels is belangrijk. Hoewel een dunne laag het mooiste is, is anderzijds een te dunne acrylnagel erg kwetsbaar.

99% van mijn klanten is dan ook erg te vrede over mijn werk. De natuurlijke nagels van de klant ben ik zuinig op. Op het vijlen heb ik veel op geoefend. Ik vijl de gel en acryl van uw nagels af. Indien nodig nog een flinterdun randje van uw nagel om deze weer mooi glad te maken.

Nagelstudio Tilburg houdt van vernieuwing

Regelmatig ga ik opzoek naar nieuwe producten voor mijn nagelstudio. Nagelstudio Tilburg wil graag met de tijd mee. Er word dan ook gebruik gemaakt van hoogwaardige producten.

Gezondheid

Doordat de nagelstudio onderdeel is van de woning vind ik hygiëne extra belangrijk. Namelijk niet alleen voor u en mijzelf. Ook mijn kinderen verdienen een schone omgeving. Ongezonde luchtjes en stofdeeltjes in de studio worden afgezogen. Naast de algemene afzuiging heeft iedere tafel zijn stof en geur afzuiging. Op het onderstaande filmpje kunt u goed zien hoe de tafels het fijnstof afzuigen. Daarnaast is het meubilaire van Nagelstudio Tilburg voorzien van een speciale coating die bacteriën en virussen afbreekt. Zo worden besmettingen tot een minimum beperkt.

Ten slotte komt niet alleen mijn gezondheid ten goede. Ook de gezondheid van de klanten van Nagelstudio Tilburg.


Een ander voordeel van Nagelstudio Tilburg is dat wij niet zijn gebonden aan vaste openingstijden. Ik werk uitsluitend op afspraak en ben daarin erg flexibel. Evenals in de avond uren en het weekeind bent u ook van harte welkom.

Om uw voeten te verwennen beschikt de nagelsalon over een spa-stoel. Deze stoel heeft diverse massage standen. Voor de prijzen zie de prijslijst.

Bereikbaarheid

Nagelstudio Tilburg is goed bereikbaar. Bijvoorbeeld kunt u gratis parkeren. Maar ook buslijn 8 (Het Laar) stopt voor de deur. Voor informatie over permanente make-up zie onze andere website.

Voor een behandeling kunt u online een afspraak maken. U mag ook bellen naar 0644927123. Via SMS of WhatsApp. Voor de laatste informatie zie mijn Facebook pagina. Hopelijk tot snel.


Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑